Gerenoveerde molen omgetoverd tot sfeervol en hoogwaardig hotel ...

Mulino Winebar

Hotel Al Mulino heeft een restaurant waar gasten van het hotel en van buitenaf kunnen komen genieten van heerlijke specialiteiten en kunt u kiezen tussen verschillende stijlen van de basic fast italian keuken tot een private culinair italiaans diner in het Winery gedeelte. Om de balans tussen onze hotelgasten en gasten van buitenaf te kunnen bewaken en het feit dat wij alle gerechten dagelijks vers produceren is het maken van een reservering noodzakelijk, zonder reservering kunnen wij u geen tafel garanderen.

Ons Restaurant is verdeeld in 2  afdelingen Osteria Sapori Aperitivo &  Drink & Dine.

 

Mulino winebar: 
Wanneer u niet uitgebreid wenst te dineren en natafelen dan is Mulino winebar  ideaal voor u,  hier kunt u eten van een kleine kaart met specialiteiten zoals bruschetta, panini’s, snacks. Het aperitivo concept is genieten van heerlijke Italiaanse gerechten op een kort tijdsbestek.

Wilt u komen dineren? Reserveer dan tijdig een tafel om teleurstellingen te voorkomen. Een reservering te plaatsen kan telefonisch of via de mail info@almulino.be  

 

Al Mulino Drink and Dine:

Wanneer u uitgebreid wenst te dineren en natafelen dan is Al Mulino restaurant  ideaal voor u,  laat u verrassen door onze chef met een culinair menu vol Italiaanse delicatessen waar u bij verschillende gangen de keuze heeft tussen vlees of vis.


Wilt u komen dineren? Reserveer dan tijdig een tafel om teleurstellingen te voorkomen. Een reservering te plaatsen kan telefonisch of via de mail info@almulino.be  Voor dit gedeelte kan niet gereserveerd worden met social deal.

Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie

Al Mulino Restaurant

Ideaal voor een lunch of een diner in een uniek decor ...

Lees Meer

Winebar

Geniet van een voor u geselecteerd glas Italiaanse wijn ...

Lees Meer

Hotel Al Mulino

Gerenoveerde molen omgetoverd tot sfeervol en hoogwaardig hotel..

Lees Meer