Gerenoveerde molen omgetoverd tot sfeervol en hoogwaardig hotel ...

Overnachten in een historische molen

Al Mulino nodigt u uit te overnachten in een historische graanmolen die compleet werd gerenoveerd tot een sfeervol en hoogwaardig hotel met 12 kamers.

In het naastgelegen Mulino restaurant  kunt u kennis maken met een authentieke italiaanse keuken. Het nuttigen van een aperitief is mogelijk aan tafel of tijdens de zomermaanden buiten op het terras gezellig. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met dinsdag (zie restaurant voor informatie over de openingstijden).

Een unieke sfeer, authenticiteit en gezelligheid, een waaier aan gastronomische specialiteiten, dit is waar Al Mulino voor staat.

Het hotel biedt plaats aan maximaal 24 personen, voor al uw groepsverblijven stellen wij u graag een formule op maat samen.

 

Ons team staat alvast klaar om van uw overnachting, uw lunch of diner, een onvergetelijk moment te maken.

 

 

DEPARTEMENT INTERNATIONAAL VLAANDEREN

Afdeling Toeristisch Ondernemen en Strategische Goederen

Dienst Toeristische vergunningen

 

Boudewijnlaan 30 bus 80

1000 BRUSSEL

TEL: 0032 2 553 29 50

Email: logies@iv.vlaanderen.be

‘Het Departement internationaal Vlaanderen is de bevoegde instantie die de vergunning toekent en waar verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering inzake de exploitatie van een hotel en de rechtsmiddelen die algemeen voorhanden zijn bij geschillen en waar de toerist een klacht kan indienen.’


Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie Restaurant Hotel Al Mulino Maasmechelen Belgie

Al Mulino Restaurant

Ideaal voor een lunch of een diner in een uniek decor ...

Lees Meer

Winebar

Geniet van een voor u geselecteerd glas Italiaanse wijn ...

Lees Meer

Hotel Al Mulino

Gerenoveerde molen omgetoverd tot sfeervol en hoogwaardig hotel..

Lees Meer